Werkwijze - WG Bouwonderhoud

Tel.: 0619930269
WG Bouwonderhoud
Passie voor perfectie
WG Bouwonderhoud
Passie voor perfectie
WG Bouwonderhoud
Passie voor perfectie
Passie voor perfectie
WG Bouwonderhoud
Ga naar de inhoud
Werkwijze
Nadat u contact hebt opgenomen, kom ik bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek vraag ik naar uw wensen en eisen. Samen met u bekijk ik de ruimtes of materialen waaraan gewerkt dient te worden. Met uw toestemming maak ik een aantal foto's van de plekken die nodige aandacht moeten krijgen. Deze afbeeldingen worden uitsluitend gebruikt voor het opstellen van een objectieve offerte.
U ontvangt een offerte en krijgt de mogelijkheid om binnen drie weken te reageren. Ik sta u graag te woord en licht graag de offerte toe als u daar behoefte aan hebt.
WG Bouwonderhoud werkt met voorschotten (na het onderlinge overleg) en met wekelijkse facturering. Facturering vindt plaats aan het eind van de werkweek. Mocht dit u niet uitkomen, dan kunt u dit gerust ter sprake brengen. Wij komen er zeker uit!
Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie. Niets is onmogelijk en alles is mogelijk door open en eerlijk te communiceren. U kunt WG Bouwonderhoud zowel telefonisch als per e-mail bereiken.
WG Bouwonderhoud
Kerkenbos 1103 B
6546 BC Nijmegen
+31 619930269
+31 614047700
infobouwonderhoud@gmail.com
KvK-nummer: 80668526
Terug naar de inhoud